Blog Domowego Masarza

Zastanawiasz się czy warto zbudować wędzarnie, a może jaki sprzęt zakupić do przyrządzania smacznych i zdrowych wyrobów? Jak odpowiednio przyprawić mięso? Tutaj dowiesz się tego i wiele więcej! Za nami 30 lat tradycji w przygotowywaniu wyrobów domowych.

Chcemy się to wiedzą podzielić z naszymi klientami…

Wino domowe krok po kroku

Wino domowe krok po kroku

Dobrej jakości trunek to znakomity dodatek do obiadu, kolacji, a także sposób na relaks po ciężkim i długim dniu. Godne uwagi jest zwłaszcza wino domowe, które pozostawia spore pole do popisu wszystkim miłośnikom alkoholi o wyrazistych walorach smakowych. W zależności...

czytaj dalej
Jak zrobić dobrą szynkę domową?

Jak zrobić dobrą szynkę domową?

W czasach, kiedy żywność dostępna w supermarketach przeważnie jest silnie przetworzona, a co za tym idzie — pozbawiona wartości odżywczych, coraz więcej Konsumentów zaczyna zastanawiać się, gdzie szukać zdrowszych rozwiązań. Znalezienie smacznej wędliny,...

czytaj dalej
Produkty niezbędne do wyrobu wina domowego.

Produkty niezbędne do wyrobu wina domowego.

Domowe alkohole są nieustannie rozwijającym się trendem wśród fanów różnych trunków. To hobby przynosi szybkie oraz satysfakcjonujące efekty, dlatego wciąż zrzesza wiele osób, które zaczynają interesować się produkcją własnego alkoholu. Jest również dobrym sposobem na...

czytaj dalej
Maszynki do mielenia mięsa – elementy składowe

Maszynki do mielenia mięsa – elementy składowe

Elektryczne urządzenia cieszą obecnie coraz większą popularnością. Jednak tradycyjna maszynka do mielenia mięsa, wykonana z odlewu żeliwnego, dla wielu z nas jest powrotem do dzieciństwa. Do czego służy maszynka do mielenia mięsa? Wbrew powszechnemu przekonaniu sprzęt...

czytaj dalej
Jak zrobić domową przyprawę do piernika?

Jak zrobić domową przyprawę do piernika?

Czas świątecznych wypieków rozpoczęty! Na pewno w naszym domu przyszykowane już są dekoracje świąteczne, choinka czy światełka. Dopełnieniem przygotowań do świąt jest pieczenie pierniczków. Widzimy w sklepach mnóstwo przeróżnych foremek do wycinania świątecznych...

czytaj dalej
Domowe wyroby mięsne: dlaczego warto je podawać?

Domowe wyroby mięsne: dlaczego warto je podawać?

Przygotowanie domowych wyrobów pochłania o wiele więcej czasu niż wizyta w supermarkecie czy też zamówienie zakupów spożywczych z dowozem do domu lub mieszkania, ale korzyści płynące z jedzenia takich produktów zdecydowanie są tego warte. Dlaczego warto jeść domowe...

czytaj dalej

Daj znać co potrzebujesz

Jeśli nie widzisz tego co potrzebujesz do swoich wyrobów domowych, nie przejmuj się. Daj nam znać pisząć lub dzwoniąc do nas a my postaramy się pomóc.

12 + 11 =

logo wyroby domowe
Siedziba

P.H.U.P."TOMEX" Spółka jawna
T. Halama & W. Halama

43-346 Bielsko-Biała

Katowicka 142

Kontakt

33 810-41-95

E-mail: zamowienia@dobrewyroby.pl

Zapraszamy w godzinach:

Poniedziałek - Piątek 8:00 - 16:00
Sobota 8:00 - 12:00

Mapa Strony
error: Content is protected !!